Echipa noastră

Casandra Pușcașu

Gândirea dincolo de tipare este atuul nostru
Gândirea dincolo de tipare este atuul nostru

Casandra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București, în anul 2014. În scopul aprofundării cunoștințelor juridice deținute a urmat și cursurile Masterului Carieră Judiciară din cadrul aceleiași Facultăți.

De-a lungul cursurilor universitare, Casandra a colaborat cu o societate prestigioasă de avocatură, aspectele practice cu care s-a confruntat contribuind la formarea sa din punct de vedere profesional. Perioada de practică a contribuit nu numai la aprofundarea cunoștințelor teoretice dobândite în facultate, ci și la observarea unor aspecte din domenii de nișă ale dreptului, cum ar fi achizițiile publice.

Înainte de a se alătura echipei noastre, Casandra a colaborat în calitate de avocat stagiar cu una dintre societățile de avocatură care oferă servicii de consultanță juridică transfrontalieră clienților din Europa Centrală și de Est. Experiența sa anterioară vizează asistarea unor clienți importanți în domeniile drept comercial, drept societar, insolvență, dreptul muncii, dreptul mediului și litigii.

Casandra s-a alăturat echipei Rizoiu și Poenaru în septembrie 2015 și a fost implicată în cercetarea și redactarea de opinii juridice argumentate, redactarea și revizuirea contractelor comerciale și civile, a reprezentat clienți importanți în fața Oficiului Național al Registrului Comerțului, Primăriei Municipiului București, Autorității Naționale pentru Restituire Proprietăților, precum și alte autorități din România.

Casandra este membră a Baroului București din noiembrie 2014 și în prezent este avocat colaborator în cadrul societății civile profesionale de avocați Rizoiu și Poenaru.