Echipa noastră

Mihaela Gherghe

ȘTIM SECRETUL DEZOLTĂRII AFACERII DVS. ȘTIM SĂ REDUCEM RISCURILE LA CARE VĂ EXPUNEȚI. ȘTIM SECRETUL SUCCESULUI.
ȘTIM SECRETUL DEZOLTĂRII AFACERII DVS. ȘTIM SĂ REDUCEM RISCURILE LA CARE VĂ EXPUNEȚI. ȘTIM SECRETUL SUCCESULUI.

Mihaela a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 2014, susținând lucrarea de licență în materia procedurii insolvenței. În prezent, urmează cursurile Masterului de Drept al Afacerilor în cadrul aceleiași facultăți.

Începând cu anul 2012, în derularea unui contract de bursă privată, Mihaela a contribuit la reprezentarea unor importanți clienți din sectorul financiar în cadrul litigiilor civile, administrative, a litigiilor între profesioniști, și a procedurilor de insolvență.Experiența sa profesională recentă include acordarea de asistență juridică unui client din sectorul energetic în vederea demarării unui proiect eolian în zona Dobrogea.

Mihaela a făcut parte din echipa care a reprezentat Facultatea de Drept a Universității din București la concursul de procese simulate în domeniul arbitrajului comercial internațional “Willem C. Vis”,ocazie cu care a dobândit experiență în ceea ce privește procedura în fața tribunalelor arbitrale și reglementările internaționale aplicabile contractelor de vânzare.

Mihaela este membră a echipei Rizoiu și Poenaru din august 2014, fiind implicată în diverse proiecte de drept contractual, de drept societar,de drept fiscal și de dreptul muncii.

Mihaela este membră a Baroului București din octombrie 2014, și în prezent este avocat colaborator în cadrul societății civile profesionale Rizoiu și Poenaru.