Despre noi

Îndelungata noastră experienţă ne-a învăţat că dreptul, în special domeniul afacerilor, nu este un scop în sine, ci o unealtă pentru a satisface nevoile clientului.

Noi credem că, pentru a fi un bun avocat de business, trebuie să înţelegi necesităţile reale ale clientului şi să ştii cum trebuie folosite uneltele juridice pentru a construi corect cadrul legal aplicabil nevoilor acestuia.

Modul în care înţelegem specificitatea mediului de afaceri în care activează clientul şi principalele trăsături ale activităţii acestuia sunt cruciale pentru obţinerea rezultatului dorit de client. Împletind cunoştinţe din domenii diferite, de la cel literar la cel tehnic, am obţinut un nivel de înţelegere care ne permite să susținem afacerea dumneavoastră.

Echipa formată din avocaţii Radu Rizoiu, Lucian Poenaru, Ioana Ochi, împreună cu Raluca Zatropa, traducător autorizat, este cunoscută acum sub numele de Rizoiu & Poenaru. Suntem prieteni. Facem ca lucrurile să meargă.

Clienţii români şi străini reprezentaţi de Rizoiu & Poenaru sunt sprijiniţi acum de o echipă formată din şapte avocaţi. Echipa este în continuă creştere atât din punct de vedere al dimensiunii cât şi al experienţei, acordând asistenţă juridică şi reprezentare clienţilor săi provenind din cele mai importante domenii ale dreptului comercial.

Referințe

Lucian Poenaru a publicat la editura C.H. Beck monografia „Protecția dreptului de autor în dreptul penal”. Cartea tratează problema răspunderii penale pentru încălcarea dreptului de autor și conține, printre altele, analize referitoare la plagiat, piraterie, protecția bazelor de date și a programelor pentru calculator.

Citeşte mai mult

Radu Rizoiu a publicat al doilea volum de jurisprudenţă: Ipoteci mobiliare. Acest volum tratează Caractere juridice ale ipotecilor mobiliare. Jurisprudenţă comentată cu trimiteri la noul Cod Civil şi a fost publicat la Editura Universul Juridic în iulie 2012.

Citește mai mult

Radu Rizoiu a publicat primul volum de jurisprudenţă: Ipoteci mobiliare. Acest volum este focalizat pe Preferinţa fiscului şi a fost publicat la Editura Universul Juridic în martie 2012.

Citește mai mult

Radu Rizoiu, Lucian Poenaru şi Raluca Zatropa au publicat Dicţionarul de dreptul afacerilor român-englez, la Editura Monitorul Oficial în martie 2012.

Citește mai mult

“Radu Rizoiu este un profesionist respectat în piaţa avocaturii din România. “Este o persoană extraordinară” spune un adversar” – IFLR1000

Citește mai mult

“Radu Rizoiu este considerat pe piaţă ca fiind un promiţător nou intrat în top”, Chambers Europe Banking & Finance, 2011.

Radu Rizoiu a fost inclus în cea de-a doua ediţie a “Best Lawyers in Romania”pentru domeniile Drept Bancar, Financiar şi Societar, 2012.